17 mar 2010

Resultats enquesta d'Informàtica

En vista de com ha anat aquest darrer semestre de l’assignatura d’informàtica del grau, es va voler fer una enquesta per tal de conèixer la opinió dels alumnes i per tant, a partir d’aquesta intentar millorar el funcionament de l’assignatura.

Aquestes son les set preguntes realitzades a un total de 122 alumnes:

1. T’ha semblat adequada la correlació entre teoria i pràctica?

Si9No113ns/nc0

2.Creus que el temari de l’assignatura s’adequa al temps disponible per realitzar-la?

Si32No89ns/nc1
3.Creus que has hagut de invertir més temps de treball personal, en comparació a la resta d’assignatures?

Si94No27ns/nc1

4.Creus que el llenguatge de programació utilitzat (java) ha estat el més encertat per una assignatura enfocada vers als mètodes numèrics?


Si41No68ns/nc13

5.Estàs d’acord amb el sistema d’avaluació de l’assignatura d’informàtica?

Si30No90ns/nc2

6.Creus que independentment de les notes de les practiques és suficient aprovar l’examen final per aprovar l’assignatura?

Si62No59ns/nc1

7.Creus que s’haurien de convalidar les pràctiques si les tens aprovades, en el cas que hagis d’anar a la segona convocatòria?

Si113No7ns/nc2


Com podem apreciar els resultats obtinguts són en tots els casos els esperats (gràfic 1). La gran majoria d’alumnes no están d’acord amb el sistema d’avalució de l’assignatura, creuen que la teoria i la pràctica no estaba ben correlacionada i que ademés el temps de treball personal ha estat superior que a la resta d’assignatures.
Tot i que, en la quarta pregunta, referent a si el llenguatge de progració utilitzat ha estat el més acertat el tan per cent de respostes en blanc ha estat el més alt de totes les preguntes realitzades. Ja que, molts han argumentat que ignoraen cap altre llenguatge i que per tant, no podien opinar al respecte.
Però en canvi, en la última pregunta un 92.62% està d’acord amb que les practiques si están aprovades tindrien que convalidar en la segona convocatoria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario