24 mar 2010

Acta 17/03/2010

Assistens: entre 10 i 12

1. Informàtica:
Es comenten els resultats de l'enquesta d'informàtica i s'analitzen els resultats donats que evidencien el següent: discrepàncies amb el sistema d'avaluació, amb el llenguatge de programació escollit i que es mantinguin les notes de les pràctiques del primer semestre.
L'assemblea parla sobre quin camí s'ha d'utilitzar per fer arribar les conclusions i quines propostes o demandes fem de cara al 2on semestre i a l'any vinent. ***Es farà una síntesi de les enquestes i de les propostes per presentar-les de cara a la següent junta.

2.Dret a assistir a les classes sense tenir que matrícula-te amb recàrrec.
Es crearà una comissió per fer la campanya de recollida de firmes i el pla d'acció.

3. Aula d'Estudi.
Es fa un anàlisis de la situació actual de les aules d'estudi i fer una campanya per la conscienciació per evitar la impossibilització d'utilitzar l'aula per allò pel que esta pensada, demanant que les activitats com jugar a cartes o fumar es facin a les zones que estan destinades per això, essent però comprensius amb la situació d'espai a hores crítiques com la de dinar.
Alternatives a part de la pancarta... per ara cap. (*local d'estudiants A09E, dijous 18, pancartes).

4.Eleccions
Recordar a la gent que ens voti al consell d'estudiants.

5. Blog
Importar un skin. S'ha de modificar el disseny i per això primerament cal parlar amb el que té el logo del blog de tancats.

6. Campus virtual
Cal parlar amb l'Ester.

7. 18 de març
Fer algun acte en commemoració al 18 de març de l'any passat.

Acta: Dani i Alex

No hay comentarios:

Publicar un comentario