24 mar 2010

Acta 24/03/2010

Assistents: Entre 12 i 15 persones.

1- Aprovació de l’acta de l’assemblea anterior.

No s’ha presentat l’acta i per tant no es pot aprovar. Ens comprometem a penjar-la.


2- Microones

La comissió continua barallant-se amb en Vallmitjana (Vicedegà d’estudiants), per aconseguir un espai on instal·lar microones. Es proposa “el cuartillo” al costat de la sala d’associacions però es neguen per falta de ventilació. Es parla de proposar que facin la instal·lació adient. Comentem la possibilitat de que es posin sis microones més al menjador i la valorem positivament.

3- Informàtica.

La comissió d’informàtica fa seguiment dels nous continguts de l’assignatura (docència Primavera del 2010). Es conclou que les pràctiques ara són molt més clares.

4- Aula d’estudis.

Es constata que hi ha falta d’espais hàbils per menjar. Companys/es es queixen de que persones alienes a la facultat utilitzen els seus serveis però no es parla de fer-les fores sinó de seguir lluitant per acomodar l’aula d’estudis com a menjador durant la franja horària del migdia. Encara que en principi l’espai serà suficient, es necessiten més cadires. Es manifesten algunes discrepàncies, ja que alguns companys/es pensen que s’ha de mantenir com a sala d’estudi inclús en aquestes hores, per si algú necessita fer un treball en grup. Es parla, en aquests casos d’apostar per l’ús de la Sala d’estudis de Física (segona planta).

S’acorda que fora d’aquesta franja l’aula és per estudiar i que per tant no es pot escoltar música, jugar a cap joc, fumar ni fer excessiu xivarri. Per aconseguir que es respecti l’espai es penjaran els cartells-dibuixos que ha fet un company. Sinó funciona només queda actuar individualment per demanar a qui molesti que respecti a tothom.

5- 2a Convocatòria.

Es recuperarà la comissió al tornar de Setmana Santa.

6- Matricula.

Al tornar de Setmana Santa es debatrà la possibilitat de posar en marxa una assemblea o comissió per tractar exclusivament aquest tema i poder solucionar els problemes (per exemple el programa informàtic que s’utilitza)....

7- Comissió gènere de la facultat.

A la comissió formada per profes alumnes i PAS de la UB (l’oficial) només podran assistir dos alumnes. Com diversos companys/ de l’assemblea (i també gent que no ho és) vol participar potser s’engega una comissió de gènere pròpia de l’assemblea.

8- Blog.

L’assemblea pot utilitzar els ordinadors de l’aula d’associacions per fer còpies de seguretat o qualsevol cosa que necessiti (resta pendent la instal·lació d’Interent).

El blog ja esta definitivament en marxa encara que algú s’hauria de ficar a arreglar-lo i fer-lo més navegable. S’ha de fer la columna de redacció (un primer tema podria ser l’aula d’estudis) i s’ha de treballar en el banc d’apunts (els “viejunos” ofereixen els seus apunts i s’hauran de fer cartells o pancartes per promocionar-ho).

9- Desallotjament de boscos.

S’explica que és la MAT. és una línea de tensió que uneix França i Marroc. El primer podrà així vendre el seu excedent d’energia elèctrica (té 24 centrals nuclears). La idea després és invertir el recorregut, fer centrals nuclears al Marroc i que França i Espanya es beneficiïn energèticament. Es una mesura centralista en aquest sentit. A més però es construiran torres de més de 80 m en alguns Parcs Naturals. Amb el propòsit 0evitar això alguns activistes van okupar punts claus. Aquest matí ha començat el desallotjament. El company que explica el que ha passat denúncia la censura informativa pel que respecta a tot el que esta passant i proposarà fer una xerrada informativa al tornar de Setmana Santa.


Acta: Aldo

No hay comentarios:

Publicar un comentario