3 mar 2010

Acta 03/03/2010

Assistents: entre 10 i 20

1. Comissió Grau
2. Bloc
3. Campus Virtualc
4. Rosario
5. Eleccions
6. Matrícules Honor
7. Temps Complert
8. Atri
9. Problemes de matrícula


1. Comissió Grau:
Tema Informàtica
Els “jovenets” de l’assemblea ens expliquen el que van decidir a la reunió de las seva comissió. Van elaborar una enquesta a passar a informàtica. L’oleguer s’encarrega de imprimir-la i entre ells s’encarreguen de passar-la i intentar tenir resultats abans de dimecres. S’acorda fer 200 còpies.
Tema segona convocatòria
S’ajorna fins que arribi el Fajula

2. Bloc:
Ja en tenim, l’adreça és assembleafq.blogspot.com
Falta omplir coses: Definim dos administradors, el Pau (que no hi és) i la Mari-Carmen. I l’Anna. Per penjar coses al bloc tan sols cal enviar un email a assembleafq@gmail.com. Hem de intentar recuperar el material de la web de tancats a física, ho farà el Pau. Cridem a tothom per contribuir a posar material al bloc, escrits, links etc...
Es decideix a través del bloc fer una crida per aconseguir apunts de totes les assignatures i material en general per crear un campus virtual “pirata”. Es decideix ferun proper punt a l’assemblea “Banc D’apunts”.
Arriba el David i ens explica que s’ha trobat al Salvat i ja estàn montant el tema del campus i falta omplir-la.

3. Campus Virtual.
Presenta problemes i se’n ha de parlar al consell d’estudis.. però vaja... que hi estàn treballant la cap d’estudis & co. Pel campus virtual pirata es proposa crear una assignatura addicional al campus virtual, s’ha d’explorar aquesta possibilitat.

4. Rosario.
Resulta que la profe d’àlgebra no permet als alumnes que no estàn matriculats assistir a classe. S’hi ha de buscar sol·lució.
Cal quedar amb la cap d’estudis i parlar dels temes que van sortint. Farem un seguiment del tema i sinó per dimecres, si la cap d’estudis no fà res li peguem un toque a la Rosario de manera “no-oficial”.

5. Eleccions
L’assemblea no s’hi presenta, tal i com es va acordar fa temps, però com que ara estem d’acord de parlar el tema en assemblea, decidim de muntar una llista conjunta de conses ja que ningú s’hi oposa.
Passem a explicar els orgrans de govern de la facultat.
Es pregunta si algú “li barrufa” apuntar-se a la llista. S’acorda que per dimecres elaborarem les llistes.
S’acorda que al claustre cadascú s’hi pot presentar a tall individual donat la composició heterogènia de la nostra assemblea.

6. Matrícules d’Honor
S’informa que les matrícules d’honor de llicenciatura ténen validesa anual, i no semestral. I com ha canviat la normativa ja no és pot demanar a secretaria que t’abonin la pasta “manualment”. Per sort això no passa pel grau (en teoria).

7. Temps Complert i temps parcial
S’informa que degut als criteris de permanència i les modalitats, hi ha molts problemes ja que s’imposen coses “rares” que els membres de la comissió acadèmica no coneixíen. S’ha de pegar un toque a Junta i Consell. Entre altres coses, la obligatorietat d’acabar primer per passar a segon, (no informat a la reunió informativa) el límit de 36 crèdits/60 crèdits per modalitat. Si se suspenen totes les assignatures cal passar a modalitat de temps parcial per evitar que et “xutin” de la facultat (aplicant els criteris de permanència). Tambè s’ha de parlar amb l’Ester.

8. Atri
Es parlar de l’etern concurs de l’atri. Les bases arxi-modificades finalment sembla que estàn completes. S’ha modificat les dates del concurs, i finalment no hi ha premi... Es parla de que els membres del jurat han de tenir en compte que els projectes tinguin en compte la celebració del St. Albert. Les noves dates són el 14 de Maig. No hi ha cap possibilitat de donar premi segons l’administradora. En principi, el concurs està en marxa.

9. Problemes de matrícula
Hi ha hagut problemes de matrícula degut al software perquè es tancaven i obrien grups i així. S’ha convocat a gent de grau a la propera assamblea si han de queixar-se al respecte.
S’explica que és culpa del software que és antic i de la gestió de la cap d’estudis.
Però si el programa es tan antic llavors potser caldria canviarlo, no? Es respon que és un programa que va bé a la majoria i que la UB no ho vol canviar perquè val un fotimer de calers. També que hi ha gent que no coneix bé les normatives.
S’expliquen problemes concrets com que s’acabin les places i els grups es reobrin més tard amb comptagotes. Això és problema de com ho gestiona la cap d’estudis.

Sobre els laboratoris, sembla que hi ha molt poques places als laboratoris (en particular EM i termo) de la llicenciatura. No hi ha grups de matí i la gent que va de tarda no s’hi pot matricular.



S’acorda que s’anira a parlar amb la cap d’estudis per això i les coses que hi ha acumulades. Hi aniran l’Edu, l’Oleguer, l’Alba, i l’Anna.

Següent assemblea dimecres que ve a la mateixa hora.


Acta: Oleguer i David.

No hay comentarios:

Publicar un comentario