11 may 2010

Acta 28/04/2010

1. Consell d'estudis:
Es parla de les novetats i els temes que es van tractar al consell d'estudis per posar-nos al dia. Matricules, grups de laboratori, falta de una part de les fotos de carnet digitalitzades... També es parla de la poca participació a les enquestes que es realitzen mitjançant el Campus Virtual, es proposa de promoure-ho mitjançant la idea del Jofre de seguir l'exemple dels enginyers electrònics i baixar durant alguna classe de problemes amb grups a l'aula d'informàtica per facilitar als alumnes que les responguin. Expliquen que els resultats del primer semestre de tardor en el grau son més baixos dels que s'esperaven i que és preocupant el percentatge de gent que no es va presentar als examnes finals. S'anuncia que la cap d'estudis es retirarà i es convocaran eleccions el 8 de Juny, on es té que promoure la participació. L'últim punt del consell d'estudis és decidir si el curs vinent el St. Albert es celebrarà el divendres 12 o el dilluns 15, la majoria de la gent es mostra a favor de celebrar-ho el divendres.

2. Junta
Es recorda que hi ha Junta el proper dilluns dia 3 a les 4h.

3.Primavera per la llengua
S'acorda enviar un mail per a confirmar que volem l'estant, es te que imprimir la publicitat del blog i de l'assemblea, a més es comenta fer una xarrada per la recollida de firmes el dia abans a l'hora del pati.

4.Blog.
Falta l'acta de la setmana anterior, es diu de anar penjant els apunts, exercicis i examens al megaupload i posar els links, el Dani es mostra voluntari per comensar a buscar i classificar apunts.

5. M2.
Com a últim punt es parla del grup M2, i s'intenta buscar alguna solució per a que l'actitud a les classes sigui més respectuosa. Queden per fer unes pancartes i penjar-les a la classe l'Anna, la MªCarme, l'Edu i el David.


Acta: Anna A.

No hay comentarios:

Publicar un comentario