12 may 2010

Acta 05/05/2010

Assistents: 15 aproximadament

1. Junta de Facultat
S'explica breument els temes parlats a la Junta de Facultat. Molts d'ells es desenvolupen en punts posteriors de l'Ordre del Dia.
En breu ja tindrem, el pla d'emergències de la Facultat i es farà un simulacre d'incendis. Es recorda també que des de les obres per construir tota la part nova de la Facultat no hi ha hagut pla d'Emergències ni s'ha realitzat cap simulacre. També es comenta que es construirà una sala de calcul intensiu, plena d'ordinadors per fer els càlculs necessaris per a la recerca. Des de Administració de centre s'ha realitzat un estudi de consum d'aigua per veure de quina manera aquest es pot reduir.
Posteriorment es va fer un informe per part dels Caps d'Estudis de Física i Enginyeria Electrònica sobre el rendiment del semestre de tardor. Aquest és el mateix informe que el que s'ha fet o es farà als Consells d'Estudis respectius.


2. Valoració MAT
Es valora molt positivament la xerrada realitzada el dimarts 4. Es considera que potser va ser una mica enrrollat el tema però que aquest era molt interessant. El ponent va quedar molt content de l'assistència a l'acte i de l'actitud dels assistents.
De cara a la setmana que ve hi ha força més gent interessada.
Finalment es programa una encartellada dilluns 10 per reforçar els cartells que encara quedin per la Facultat.


3. Sala d'Estudis i Microones.
Des de fa unes setmanes el guarda de seguretat es dedica a fer fora de la sala d'estudis a la gent que es pren un cafè però no ho fa amb la gent que juga a cartes.. Evidentment només ho fa en horaris en els que hi ha poca gent a l'aula d'estudis i no ho fa tampoc amb la gent que hi fuma. S'informa també del perill imminent de tancament que pateix la sala d'estudis de Física
S'acorda fer una pancarta per la sala d'Estudis de Física, en el mateix sentit que a la peixera i es demanarà que posin un carro davant aquesta per poder-hi desar els plats i les tasses dels cafès.


4. Grup M2
Les accions realitzades en aquest sentit van suscitar moltes bromes en el grup tot i així s'observa que ha tingut un cert efecte en el comportament de la classe, ja sigui per la falta d'assistència que hi ha hagut i/o per a millora del comportament en l'assistència.


5. Pàrquing
Es comenta que seria una bona idea fer un dinar a la porta del Pàrquing per denunciar l'us exclusiu que en fa el FCB quan hi ha partit entre setmana. Tot i així es veu força complicat degut a la proximitat dels exàmens de Juny.


6. Primavera de la Llengua
S'ha de fer una pancarta per publicitar4 el concert. També s'hauria de fer una pròpia de l'assemblea per posar a la taula que farem. Aquesta taula ha de tenirç: Fulls de signatures per la 2ª convocatòria, informació sobre el banc d'apunts que estem muntant, cartells de les xerrades del cicle energètic i fulls amb els objectius assolits per l'assemblea.


7. Cap d'Estudis de l'Ensenyament de Física
A principis de Juny hi haurà eleccions a Cap d'Estudis de Física. Caldria esbrinar qui es presentarà a cap d'Estudis i donar el nostre vot a aquell que es comprometi amb la segona convocatòria.


Acta: Albert Fajula i Cara

No hay comentarios:

Publicar un comentario