16 may 2012

Acta Assemblea 10-4-12


ACTA  10/04/2012

1.       Valoració 29-M

·         Comitè vaga: crítica a les gestions del comitè de vaga de les diferents comissions, sobretot, a la comissió de les accions de dia.
·         Ocupació: crítica a coordinadora diagonal en el tema d’ocupacions. Es demanen explicacions de perquè la UPC, Biologia i Farmàcia no van ocupar descentralitzadament. Autocrítica: hem de ser més responsables amb la nostra facultat, ja que van fer pintades a les portes dels lavabos i els llocs de treball van quedar molt bruts. Recalcar el tema estratègic de perquè física volia una ocupació descentralitzada.
·         Nit:  valoració positiva de les accions de la nit. Crítica a la poca organització dels dos blocs de la nit, encara que aquests van ser molt efectius, i crítica al sistema de seguretat, s’hauria d’allargar durant tot el dia i que s’haurien de fer torns, encara que van fer molt bona feina.
·         Dia: molta mancança d’organització i d’experiència . Es van fer molts errors durant les accions. Es debat el perquè no ens vam quedar a dret, la utilitat de fer certes accions i la supremacia de condicions de seguretat.

2.       Segona convocatòria

Es buscaran els mails dels representats dels estudiants al consell d’estudis de totes les carreres per anar tots junts a l’assemblea general de la UB.
Consell d’estudis a favor de la segona convocatòria posició comuna de la facultat a la comissió acadèmica.

3.        Properes mobilitzacions 

Portem a PUDUP la proposta. L’objectiu és la congelació de les taxes. El dia seria el 25 de maig (?) i les accions serien a la Plaça Sant Jaume.


Difusió 

·         Pancartes:  diagonal externa + pancarta amb les cares.
·         Octaveta: repartir accions i recaptació de diners
·         Acte AEP:  s’hauria de fer un manifest, una octaveta, hauria d’intervenir algú en nom de l’assemblea, s’hauria de fer una pancarta per llançar des del tercer pis i fer pancartes petites. 

Recaptació de diners

·         Divendres 13 d’abril: Biquinis i birres.  Diners inicials: 30 €, belles arts està disposada a deixar-nos més diners (entre 50 i 60€). Disposem de 3 planxes i els preus serien 1€ de nocilla, 1’5€ salat i 1€ la birra
·         Dimecres 18 d’abril: Creps. En tindríem de preparades i si el Pau ens deixa la casa, aprofitaríem per avançar feina. Es necessiten:
o   24 litres de llet
o   12 kg de farina
o   6 litres d’oli
o   6 paquets de formatge i 6 de pernil
o   Nocilla (ens l’aconsegueix el Javi)
·         Dijous 19 d’abril: Birracrucis (correquinto). S’ha enviat la proposta a coordinadora. S’ha dit de parlar amb la Tuna, per si vol col·laborar i tocar alguna cosa.
·         Samarretes. Es parlarà més endavant.
·         Rifa. Es parlarà més endavant.
·         Gimcana. Es pagaria per participar i cada facultat faria una prova relacionada amb els seus estudis. S’ha enviat la proposta a coordinadora.






No hay comentarios:

Publicar un comentario