6 abr 2010

Acta Comissió de Gènere d'estudiants de Física

6 Assistents.

*A la xerrada de Dona i Ciència de l'AEP s'engega la comissió de gènere de física (rotllo institucional). Hi ha espai per dos alumnes (que trebalalren amb membres del PDI i PAS de la facultat) per tant, davant la demanda de alumnes per ocupar aquests espais, s'engega una comissió pròpia d'estudiants d'on sortirà la representació en la comissió “institucional”.

*La Cesca Figueres (professora encarregada de la comissió de Física) també es reuneix en una comissió a nivell UB i ens ha dit que entre la primera i segona setmana d'Abril es posarà en contacte amb nosaltres per començar a parlar de l'assumpte.

*Representants: Decidim que els primers representants siguin l'Edu i la Nora. Com a la Nora li queda molt poc per acabar la carrera després serà substituida per un estudiant més “peque”.

*Projectes propis (independents però amb el suport del professorat):
• Enquestes sobre paritat per sensibilitzar.
• Pancartes per publicitar-nos.
• Cicles de xerrades
Tot amb l'objectiu de promoure una consciència crítica al respecte. Es parla d'impulsar sempre que les nostres forces ho permetin activitats pròpies perquè es dubta de l'actitud de els institucions.
S'acorda, però, esperar a la reunió entre la comissió i els nostres representants per sumar-nos a algun projecte (si el tenen).

• Es fa una llista de correus amb els assistents i alguna persona més que li podria interessar treballar-hi.
Dirección del grupo La dirección web actual es: http://groups.google.com/group/genere_ubfisic
La dirección de correo electrónico actual es: genere_ubfisica@googlegroups.co

* L'Edu avisarà per la pròxima reunió.





No hay comentarios:

Publicar un comentario